Przerwy Kawowe

  • pl
  • en
  • de
STANDARD I DELUX

Przerwy Kawowe

PRZERWA KAWOWA STANDARD
Jednorazowy serwis: 21-zł za osobę
Ciągły serwis (do 8 godzin): 35,-zł za osobę

  • kawa oraz herbata
  • sok owocowy
  • woda mineralna niegazowana z cytryną
  • ciasteczka kruche (2 rodzaje)

PRZERWA KAWOWA DELUX
Jednorazowy serwis:  30-zł za osobę
Ciągły serwis (do 8 godzin): 40,-zł za osobę

  • kawa oraz herbata
  • sok owocowy
  • woda mineralna niegazowana z cytryną
  • ciasto własnego wypieku (jabłecznik oraz sernik)
  • owoce sezonowe krojone(200g/os)
STÓŁ LUB BUFET

Przekąski Zimne

Zimne przekąski oraz dania podajemy w formie wstawienia dań w stół (do 50 osób) bądź w bufet.

PRZEKĄSKI ZIMNE – zestaw nr 1 – 35,-zł za osobę

  • Półmisek mięs pieczonych
  • Śledź w oleju z cebulką
  • Sałatka grecka
  • Melon w szynce
  • Pieczywo i masło
  • Kawa oraz herbata
  • Woda mineralna niegazowana
DO 50 OSÓB

Menu Serwowane

MENU SERWOWANE (DO 50 OSÓB) – OBIADY OKOLICZNOŚCIOWE

ZESTAW NR 1 - 65,-zł za osobę

  • Przekąska:
    Łosoś wędzony z sosem koperkowym i gorącą bagietką
  • Danie główne:
    Medalion z polędwicy wieprzowej w sosie z rokpola podawany z pieczonymi cząstkami ziemniaków oraz fasolką szparagową
  • Deser:
    Ciepła szarlotka z lodami pomarańczowymi i sosem waniliowym

Bufety Okolicznościowe

Bufet uzupełniany jest przez cały czas trwania imprezy, dania ciepłe serwowane są w bemarach, przekąski na platerach.

Zestaw nr 1 – 85,-zł za osobę
Zestaw nr 2 – 100,-zł za osobę

65 ZŁ ZA OSOBĘ

Bufet Grillowy

Bufet uzupełniany jest przez cały czas trwania imprezy.

Dania ciepłe

  • Zupa – Szef Kuchni poleca
  • Karkówka z grilla na dwa sposoby
  • Grillowane pałeczki z kurczaka
  • Grillowany dorsz z warzywami
  • Kiełbasa z grilla
  • Ziemniaki w mundurkach