Przekąski Zimne

  • pl
  • en
  • de

Zestaw 1

Zimne przekąski podajemy w formie wstawienia dań w stół lub bufet przy grupach do 50 osób.
Powyżej 50 osób przekąski zimne podajemy w formie wstawienia dań w bufet.

PRZEKĄSKI ZIMNE – zestaw nr 1 – 40,-zł za osobę

  • Półmisek mięs pieczonych
  • Śledź w oleju z cebulką
  • Sałatka grecka
  • Melon w szynce
  • Pieczywo i masło
  • Kawa oraz herbata
  • Woda mineralna niegazowana

Zestaw 2

PRZEKĄSKI ZIMNE – zestaw nr 2 – 45,-zł za osobę

  • Schab pieczony z musem chrzanowym
  • Półmisek wykwintnych serów z dodatkami
  • Ryba po grecku
  • Sałatka z grillowanym kurczakiem
  • Pieczywo i masło
  • Kawa oraz herbata
  • Woda mineralna niegazowana

Zestaw 3

PRZEKĄSKI ZIMNE – zestaw nr 3 – 50,-zł za osobę

  • Półmisek wykwintnych serów z dodatkami
  • Tymbaliki drobiowe
  • Smażone krążki kalmarów na sałatce z selera
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa
  • Pieczywo i masło
  • Dwa rodzaje ciasta własnego wypieku (szarlotka oraz sernik)
  • Kawa oraz herbata
  • Woda mineralna niegazowana

Zestaw 4

PRZEKĄSKI ZIMNE – zestaw nr 4 – 50,-zł za osobę

  • Półmisek mięs pieczonych
  • Brzoskwinie po królewsku
    (nadziewane kurczakiem gotowanym, ogórkiem konserwowym, orzechami, papryką, śliwką)
  • Sałatka krabowa z ogórkiem
  • Śledź po sułtańsku
  • Pieczywo i masło
  • Dwa rodzaje ciasta własnego wypieku (szarlotka oraz sernik)
  • Kawa oraz herbata
  • Woda mineralna niegazowana
DANIA CIEPŁE I ZIMNE DO ZESTAWÓW PRZEKĄSKOWYCH

DODATKOWE DANIA

  • Żurek z białą kiełbasą – 12,-zł za porcję
  • Zupa gulaszowa – 15,-zł za porcję
  • Barszcz czerwony z pasztecikiem – 15,-zł za porcję
  • Rilettes z łososia z bagietką -27,-zł za porcję
  • Łosoś wędzony z sosem koperkowym  -27,-zł za porcję
  • Tatar wołowy z dodatkami – 30,-zł za porcję
  • Tatar z łososia z dodatkami - 30,-zł za porcję