Menu Serwowane

  • pl
  • en
  • de

Zestaw 1

MENU SERWOWANE – zestaw nr 1 – cena: 60,-zł za osobę

Zupa:
Żurek z jajkiem i białą kiełbasą
Danie główne:

Schab pieczony w sosie z zielonym pieprzem
podany z kluskami śląskimi i zestawem surówek
Deser:
Sernik na zimno z malinami i sosem czekoladowym

Zestaw 2

MENU SERWOWANE – zestaw nr 2 – cena: 65,-zł za osobę

Zupa:
Pieczarkowa z kurczakiem
Danie główne:
Dorsz smażony podany na paprykowym trio
z ziemniakami puree i zestawem surówek
Deser:
Mus czekoladowy z sosem z owoców leśnych

Zestaw 3

MENU SERWOWANE – zestaw nr 3 – cena: 70,-zł za osobę

Przekąska:
Rillettes z łososia z bagietką i ogórkiem konserwowym
Danie główne:
Tradycyjny kotlet schabowy z pieczarkami podany
z talarkami ziemniaków oraz bukietem warzyw gotowanych z migdałami
Deser:
Panna Cotta z frużeliną wiśniową

Zestaw 4

MENU SERWOWANE – zestaw nr 4 – cena: 75,-zł za osobę

Przekąska:
Łosoś wędzony z sosem koperkowym i gorącą bagietką
Danie główne:
Medalion z polędwicy wieprzowej w sosie z rokpola podawany
z pieczonymi cząstkami ziemniaków oraz fasolką szparagową
Deser:
Ciepła szarlotka z lodami pomarańczowymi i sosem waniliowym

Zestaw 5

MENU SERWOWANE – zestaw nr 5 – cena: 75,-zł za osobę

Zupa:
Pomidorowa z boczkiem i kukurydzą
Danie główne:
Łosoś smażony na szpinaku z gotowanymi ziemniakami z koperkiem
oraz bukietem warzyw z masłem i migdałami
Deser:
Sernik z gorącymi wiśniami i płatkami czekoladowymi