Bufety Okolicznościowe

  • pl
  • en
  • de
BUFET W CENIE: 100,- ZŁ ZA OSOBĘ

Zestaw nr 1

  • Zupa: Gulaszowa

Bufet z daniami ciepłymi:

  • Kotlet schabowy tradycyjny z pieczarkami czosnkowymi
  • Dorsz smażony z paprykowym trio
  • Ziemniaki z masłem i koperkiem
  • Kolorowy ryż z warzywami

Bufet z zimnymi przekąskami:

  • Półmisek wędlin z sosem chrzanowym
  • Śledź w oleju z dodatkami
  • Sałatka z grillowanym kurczakiem
  • Smażone krążki kalmarów na sałatce z selera
  • Zestaw trzech surówek
  • Pieczywo i masełko

Bufet deserowy:

  • Ciasta własnego wypieku
    (dwa rodzaje do wybory:
    sernik, szarlotka, rafaello, sernik na zimno)
  • Owoce sezonowe
  • Kawa oraz herbata
  • Woda mineralna niegazowana
BUFET W CENIE: 120 ZŁ ZA OSOBĘ

Zestaw nr 2

  • Zupa: Pieczarkowa z kurczakiem

Bufet z daniami ciepłymi:

  • Cząstki kurczaka w panierce serowej
  • Łosoś smażony z duszonymi porami
  • Talarki ziemniaczane
  • Kalafior z bułką tartą

Bufet z zimnymi przekąskami:

  • Schab pieczony w auszpiku z sosem chrzanowym
  • Ryba po grecku
  • Sałatka krabowa z ogórkiem
  • Tymbaliki drobiowe
  • Zestaw trzech surówek
  • Pieczywo i masełko

Bufet deserowy:

  • Ciasta własnego wypieku
    (dwa rodzaje do wyboru:
    sernik, szarlotka, rafaello, sernik na zimno)
  • Panna Cotta z wiśniami
  • Kawa oraz herbata
  • Woda mineralna niegazowana

Bufet przez cały czas trwania imprezy

Bufet uzupełniamy przez cały czas trwania imprezy,
dania ciepłe serwowane są w bemarach, przekąski na platerach.