BUFET W CENIE: 100,- ZŁ ZA OSOBĘ
Zestaw nr 1
- Zupa: Gulaszowa
Bufet z daniami ciepłymi:
- Kotlet schabowy tradycyjny z pieczarkami czosnkowymi
- Dorsz smażony z paprykowym trio
- Ziemniaki z masłem i koperkiem
- Kolorowy ryż z warzywami
Bufet z zimnymi przekąskami:
- Półmisek wędlin z sosem chrzanowym
- Śledź w oleju z dodatkami
- Sałatka z grillowanym kurczakiem
- Smażone krążki kalmarów na sałatce z selera
- Zestaw trzech surówek
- Pieczywo i masełko
Bufet deserowy:
-
Ciasta własnego wypieku
(dwa rodzaje do wybory:
sernik, szarlotka, rafaello, sernik na zimno) - Owoce sezonowe
- Kawa oraz herbata
- Woda mineralna niegazowana

BUFET W CENIE: 120 ZŁ ZA OSOBĘ
Zestaw nr 2
- Zupa: Pieczarkowa z kurczakiem
Bufet z daniami ciepłymi:
- Cząstki kurczaka w panierce serowej
- Łosoś smażony z duszonymi porami
- Talarki ziemniaczane
- Kalafior z bułką tartą
Bufet z zimnymi przekąskami:
- Schab pieczony w auszpiku z sosem chrzanowym
- Ryba po grecku
- Sałatka krabowa z ogórkiem
- Tymbaliki drobiowe
- Zestaw trzech surówek
- Pieczywo i masełko
Bufet deserowy:
-
Ciasta własnego wypieku
(dwa rodzaje do wyboru:
sernik, szarlotka, rafaello, sernik na zimno) - Panna Cotta z wiśniami
- Kawa oraz herbata
- Woda mineralna niegazowana

Bufet przez cały czas trwania imprezy
Bufet uzupełniamy przez cały czas trwania imprezy,dania ciepłe serwowane są w bemarach, przekąski na platerach.